NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Monte na Dječjem sajmu u Mostaru

 

Monte

Revolucija u proizvodnji deserta dogodila se 1996. godine kada je kombiniranjem svježe kreme od mlijeka, ukusne čokolade i bogatih lješnjaka nastao Monte - toliko ukusan da u njegovim okusima jednako uživaju i djeca i odrasli. Razlog tome je naša maskota Monti koji je zapravo superjunak s posebnom misijom – pronaći idealan Monte proizvod baš za tebe! 

Ukoliko imaš veliku ekipu s kojom se pripremaš za maratone u puzanju, Monti preporuča nakon napornog 'treninga' Monte four-pack (4x55g) koji u hladnjacima predstavlja pravu količinu svježe mliječne kreme i ukusne kreme od čokolade i lješnjaka za svaki dan.
Kada mali fanovi Monte-a narastu njihova ljubav prema ukusnom čokoladnom desertu ostaje, zato Monti preporuča Monte Maxi koji je jednako ukusan i zdrav desert za bezbrižno djetinjstvo. Za sve ostale ljubitelje ukusnog čokoladnog deserta u jednoj čašici preporučamo Monte 150g.
Veselo druženje uz Monte ne treba prestati ni kada smo u prirodi, na izletu ili žurimo iz škole na trening. Za sve one u pokretu Monti je odabrao Monte Drink dostupan u praktičnoj bočici od 200ml i 4x95ml pa ga možete svugdje nositi sa sobom i uživati u njegovom jedinstvenom okusu koji dolazi od mnogo svježeg mlijeka, čokolade i lješnjaka. 
Za Dječji sajam smo pripremili Monte pakete po promotivnim cijenama u vrijednosti od 10 KM i 5 KM, a znamo da Dječji sajam ne bi bio potpun bez mama, zato Monti ima iznenađenje i za mame!!
2013. godine u Monte obitelj stigla su dva nova člana to je Monte Cherry primamljiva poslastica napravljena od svježeg mlijeka, lješnjaka, ukusne čokolade i trešanja i Monte Chrunchy hrskava poslastica jedinstveno dobrog okusa.

www.unionfoods.ba

monte logo 1SPONZOR

Becutansponzor_web.jpg

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg
centar4.jpg

PARTNERI

bht CornFlips_web.jpg
signal_web.jpg

cocolino_web.jpg

dukatweb.jpg vitinkaweb.jpg
VIOLETAweb MaliGenijalac web
rox web90x60px rox dika web
kh rox web Sunnyland web

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
dajtenamsansu web centar skenderija web
MAUBIH web BASIC web