NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Porodica iz Tuzle doputovala na 4. Dječiji sajam u Sarajevo

Porodica iz Tuzle doputovala na 4. Dječiji sajam u Sarajevo


Drugi dan 4. Dječijeg sajma obilježio je dolazak tročlane porodice Murić iz Tuzle, koja je osvojila poklon organizatora sajma i Turističke zajednice KS – vikend u Sarajevu i posjetu najvećoj zabavi za mališane.
U okviru akcije Tursitičke zajednice Kantona Sarajevo i Dječijeg sajma jedna porodica koja živi van Kantona Sarajevo imala je priliku osvojiti poklon putovanje u glavni grad BiH na ovaj veliki dječiji praznik. Najviše sreće je imala tročlana porodica Murić, koja, kako kažu, odavno nije bila u Sarajevu, te su željeli obradovati svog sina Hamzu ,ali i sebe. Posjetu će iskoristiti da uživaju u sajamskoj ponudi, te da obiđu glavni grad uz profesionalnog turističkog vodiča i uživaju u gastronomskoj ponudi Sarajeva. Osim smještaja u hotelu sa četiri zvjezdice organizatori su za porodicu Murić obezbijedili i simbolične poklone.
Dječiji sajam u drugom danu nastavlja sa brojnim aktivnostima i bilježi veliku posjećenost i intersovanje mališana i njihovih roditelja, kako za štandove izlagača koji su pripremili bogatu sajamsku ponudu, tako i za brojne interaktivne igraonice, kreativne radionice, zabavu s maskotama i sadržajan festivalski program na centralnoj sajamskoj pozornici.
Posljednji dan sajma uz, postojeće sadržaje, u fokus stavlja trudice. Uz druženja, predavanja i savjete drugih mama, jedna porodica koja očekuje bebu će biti obradovana novim kolicima.
Sajam je u nedjelju otvoren od 10:00 do 17:00, a ulaz je i ove godine besplatan.

DSC_0554.jpgPOČASNI POKROVITELJI:

 

KABINET PREMIJERA I

MINISTARSTVO KULTURE I SPORTA

KANTONA SARAJEVO

kanton-sarajevo

SPONZORI I PARTNERI

rox web90x60px rox dika web
kh rox web jana web
VisitSA web JanaVitamin web
beba c stoke
cam web bimaco web
cybex web QB web
VIOLETAweb MaliGenijalac web

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
centar skenderija web dajtenamsansu web
MAUBIH web BASIC web
opcina centar web GRAD_sarajevo_web.jpg
opcina novi grad