NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

DJEČIJI SAJAM PONOVO U SARAJEVU: KAD SI SRETAN TI PONOVI OVO SVE!

Sarajevo, 30.09.2015. Na veliku radost mališana i roditelja Dječiji sajam po drugi put stiže u sarajevski centar Skenderija od 6. – 8. 11. 2015.  Dječiji sajam svojim edukativnim, kreativnim i maštovitim sadržajima već 10 godina oduševljava posjetitelje širom regiona, a u Sarajevo je po prvi put stigao prošle godine, izazvao odlične reakcije i već u prvom izdanju postavio svojevrsne rekorde.  Za tri dana sajam je posjetilo više od 27 000 posjetitelja, uz predstavljanje više od 50 izlagača.

Ove godine veselje i zabava se nastavljaju, a organizator Cuspis d.o.o. za sve posjetitelje priprema vrhunske sadržaje, kreativne radionice, jedinstvene aktivnosti, brojna iznenađenja i poklone, te mnoštvo radosti i smijeha. Iako slovi za najšareniju i najveseliju dječiju smotru u regionu, sajam se od osnivanja bavi i u fokus stavlja porodicu kao jezgro društva, zatim edukaciju, razvoj i odgoj djeteta od najranije dobi, preko vrtičkog uzrasta, do školovanja.  Upravo zbog sjajnih rezultata sajma, njegove plemenite misije i efekta na lokalnu zajednicu projekat je prepoznao i podržao i vladin i nevladin sektor. Uz njihovu  podršku, ali i podršku dugogodišnjih prijatelja i sponzora, Dječiji sajam će i ove godine  interaktivno tretirati najzanimljivije aspekte porodice i roditeljstva, te sigurnog rasta i razvoja djeteta i iskoristiti publicitet da ukaže na goruće probleme porodice i ponudi najbolja rješenja.

Festivalski segment sajma biće odlična prilika da sarajevski mališani i njihovi odgajatelji kroz recitatorske, pjevačke, glumačke, plesne nastupe, sportske discipline i izlaganje kreativnih radova mnogobrojnoj publici u dvorani Mirza Delibašić pokažu svoj predani rad i talenat.  Mnogim mališanima sajam će biti jedinstvena prilika da se kroz igru i zabavu upoznaju sa radom i svrhom službi od javnog značaja, poput vatrogasne službe, policije i zdravstva, ali i da upoznaju neke od omiljenih ličnosti iz sportskog i javnog života.

Pomno birani partneri i sponzori, uz stručno osoblje, na sajmu će predstaviti svoje najbolje programe, zdrave i provjerene usluge i proizvode, što će riješit brojne roditeljske dileme, ali i omogućiti razmjenu iskustava. Kompletan asortiman partnera biće izložen po jedinstvenim, sajamskim cijenama, s posebnim naglaskom na program za bebe, kako bi roditelji optimizirali vlastiti budžet.  I ove godine ulaz na Dječiji sajam je besplatan. Vidimo se!

Sarajevo2015GENERALNI SPONZOR

Dukat sponzor web

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg

PARTNERI

bht rox web90x60px
kh rox web rox dika web
jana web JanaVitamin web
VIOLETAweb Bauerfind web
VisitSA web MaliGenijalac web
valter web Sunnyland web
Ina partner web IMG-20181120-WA0047

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
dajtenamsansu web centar skenderija web
MAUBIH web BASIC web
opcina centar web opcina novi grad