NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

DJEČIJI SAJAM PONOVO U SARAJEVU: KAD SI SRETAN TI PONOVI OVO SVE!

Sarajevo, 30.09.2015. Na veliku radost mališana i roditelja Dječiji sajam po drugi put stiže u sarajevski centar Skenderija od 6. – 8. 11. 2015.  Dječiji sajam svojim edukativnim, kreativnim i maštovitim sadržajima već 10 godina oduševljava posjetitelje širom regiona, a u Sarajevo je po prvi put stigao prošle godine, izazvao odlične reakcije i već u prvom izdanju postavio svojevrsne rekorde.  Za tri dana sajam je posjetilo više od 27 000 posjetitelja, uz predstavljanje više od 50 izlagača.

Ove godine veselje i zabava se nastavljaju, a organizator Cuspis d.o.o. za sve posjetitelje priprema vrhunske sadržaje, kreativne radionice, jedinstvene aktivnosti, brojna iznenađenja i poklone, te mnoštvo radosti i smijeha. Iako slovi za najšareniju i najveseliju dječiju smotru u regionu, sajam se od osnivanja bavi i u fokus stavlja porodicu kao jezgro društva, zatim edukaciju, razvoj i odgoj djeteta od najranije dobi, preko vrtičkog uzrasta, do školovanja.  Upravo zbog sjajnih rezultata sajma, njegove plemenite misije i efekta na lokalnu zajednicu projekat je prepoznao i podržao i vladin i nevladin sektor. Uz njihovu  podršku, ali i podršku dugogodišnjih prijatelja i sponzora, Dječiji sajam će i ove godine  interaktivno tretirati najzanimljivije aspekte porodice i roditeljstva, te sigurnog rasta i razvoja djeteta i iskoristiti publicitet da ukaže na goruće probleme porodice i ponudi najbolja rješenja.

Festivalski segment sajma biće odlična prilika da sarajevski mališani i njihovi odgajatelji kroz recitatorske, pjevačke, glumačke, plesne nastupe, sportske discipline i izlaganje kreativnih radova mnogobrojnoj publici u dvorani Mirza Delibašić pokažu svoj predani rad i talenat.  Mnogim mališanima sajam će biti jedinstvena prilika da se kroz igru i zabavu upoznaju sa radom i svrhom službi od javnog značaja, poput vatrogasne službe, policije i zdravstva, ali i da upoznaju neke od omiljenih ličnosti iz sportskog i javnog života.

Pomno birani partneri i sponzori, uz stručno osoblje, na sajmu će predstaviti svoje najbolje programe, zdrave i provjerene usluge i proizvode, što će riješit brojne roditeljske dileme, ali i omogućiti razmjenu iskustava. Kompletan asortiman partnera biće izložen po jedinstvenim, sajamskim cijenama, s posebnim naglaskom na program za bebe, kako bi roditelji optimizirali vlastiti budžet.  I ove godine ulaz na Dječiji sajam je besplatan. Vidimo se!

Sarajevo2015GENERALNI SPONZOR

Dukat sponzor web

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg

PARTNERI

bht rox web90x60px
kh rox web rox dika web
jana web JanaVitamin web
VIOLETAweb Bauerfind web
VisitSA web MaliGenijalac web
valter web Sunnyland web
Ina partner web  

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
dajtenamsansu web centar skenderija web
MAUBIH web BASIC web
opcina centar web opcina novi grad