NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Uspješno završen drugi Dječji sajam u Mostaru

USPJEŠNO ZAVRŠEN DRUGI DJEČJI SAJAM U MOSTARU!

Ovog vikenda Mostar je zaista bio najveselije mjesto u Bosni i Hercegovini. Drugi po redu Dječji sajam u Mostaru, održan u Mepas Mall-u, je uspješno završen uz pregršt zabave, pjesme i veselja. Događaj su posjetile mnoge trudnice, bebe, roditelji i djeca do 10 godina starosti. Mališani su uživali u festivalskom programu, te brojim zabavnim aktivnostima koje su organizator izlagači pripremili za njih, dok su roditelji iskoristili sjajne popuste koje su mogli naći na izlagačkim štandovima.

U bogatom festivalskom dijelu ponovo su učestvovali mališani iz vrtića i škola Grada Mostara i okolice. Festivalski program su otvorile sjajne Mažuretkinje te kao i obično priredile spektakularan nastup. Bili su tu brojni zabavni sadržaji za djecu, natjecanja, igre, ples, pjesma te predstave i nastupi raznih maskota. Mališani su pripremili pjevačke, plesne, dramske i ritmičke točke te svojim talentom i umijećem oduševili sve prisutne.  Program su dodatne obogatile točke poput Kodi i Ledo Medo plesa, te zabavnih igara poput onih od Rauch-a, Zott-a i Violete.

Izlagači su se potrudili da svi posjetioci budu zadovoljni ponudom te osigurali odlične popuste na svoje usluge i produkte. Organizator se potrudio da dodatni razlog za zadovoljstvo imaju svi oni koji su bili sretni te osvojili bogate poklon pakete.

Novo druženje u okviru Dječjeg sajma nas čeka već u Novembru u Sarajevu, dok u proljeće 2016. godine zakazujemo treći Dječji sajam u Mostaru.

 GENERALNI SPONZOR

Dukat sponzor web

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg

PARTNERI

bht rox web90x60px
kh rox web rox dika web
jana web JanaVitamin web
VIOLETAweb Bauerfind web
VisitSA web MaliGenijalac web
valter web Sunnyland web
Ina partner web  

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
dajtenamsansu web centar skenderija web
MAUBIH web BASIC web
opcina centar web opcina novi grad