NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Uspješno završen drugi Dječji sajam u Mostaru

USPJEŠNO ZAVRŠEN DRUGI DJEČJI SAJAM U MOSTARU!

Ovog vikenda Mostar je zaista bio najveselije mjesto u Bosni i Hercegovini. Drugi po redu Dječji sajam u Mostaru, održan u Mepas Mall-u, je uspješno završen uz pregršt zabave, pjesme i veselja. Događaj su posjetile mnoge trudnice, bebe, roditelji i djeca do 10 godina starosti. Mališani su uživali u festivalskom programu, te brojim zabavnim aktivnostima koje su organizator izlagači pripremili za njih, dok su roditelji iskoristili sjajne popuste koje su mogli naći na izlagačkim štandovima.

U bogatom festivalskom dijelu ponovo su učestvovali mališani iz vrtića i škola Grada Mostara i okolice. Festivalski program su otvorile sjajne Mažuretkinje te kao i obično priredile spektakularan nastup. Bili su tu brojni zabavni sadržaji za djecu, natjecanja, igre, ples, pjesma te predstave i nastupi raznih maskota. Mališani su pripremili pjevačke, plesne, dramske i ritmičke točke te svojim talentom i umijećem oduševili sve prisutne.  Program su dodatne obogatile točke poput Kodi i Ledo Medo plesa, te zabavnih igara poput onih od Rauch-a, Zott-a i Violete.

Izlagači su se potrudili da svi posjetioci budu zadovoljni ponudom te osigurali odlične popuste na svoje usluge i produkte. Organizator se potrudio da dodatni razlog za zadovoljstvo imaju svi oni koji su bili sretni te osvojili bogate poklon pakete.

Novo druženje u okviru Dječjeg sajma nas čeka već u Novembru u Sarajevu, dok u proljeće 2016. godine zakazujemo treći Dječji sajam u Mostaru.

 GENERALNI SPONZOR

Dukat sponzor web

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg

PARTNERI

bht rox web90x60px
kh rox web rox dika web
jana web JanaVitamin web
VIOLETAweb Bauerfind web
VisitSA web MaliGenijalac web
valter web Sunnyland web
Ina partner web IMG-20181120-WA0047

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
dajtenamsansu web centar skenderija web
MAUBIH web BASIC web
opcina centar web opcina novi grad