NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Donat Mg na Sajmu u Mostaru

Donat Mg za zdravu trudnoću

Trudnoća je najljepše razdoblje u životu žene no često je popraćena neugodnim tegobama poput žgaravice, zatvora i nadimanja. Tijekom veselog razdoblja očekivanja bebe vrlo je važno posvetiti pažnju pravilnoj prehrani, umjerenoj tjelesnoj aktivnosti i dovoljnom unosu vitamina i minerala. U trudnoći su povećane potrebe za magnezijem1, a Donat Mg prirodna je mineralna voda najbogatija tim važnim mineralom2.  Jedna litra sadrži  1000 mg  magnezija. Bogatstvo ostalih mineralnih tvari upotpunjuje njegovo harmonično djelovanje na ljudski organizam.

Magnezij jedan je od makrominerala koji su nužni i za pravilan razvoj djeteta. To je element koji doprinosi održavanju  normalnih kostiju i zubi, normalnom funkcioniranju živčanoga sustava i mišića. Budući da ga tijelo ne proizvodi samo, mora se dnevno  unijeti hranom i pićem.

Svim trudnicama toplo ga preporučujemo jer se magnezij u organizam najlakše unosi vodom u kojoj se nalaze minerali u obliku koji dopušta njihovo jednostavno uključivanje u metabolizam. Magnezij iz prirodne mineralne vode organizmu je odmah na raspolaganju.

Donat Mg izvrsno je prirodno sredstvo za ublažavanje probavnih tegoba kojima su trudnice, zbog hormonskih promjena, često izložene.

Predajom prenošeno znanje o pozitivnim učincima Donata Mg sada je i znanstveno dokazano kliničkim ispitivanjem provedenim po svim pravilima struke propisanim za klinička ispitivanja lijekova.

Najnovije kliničko ispitivanje provedeno u Njemačkoj, na populaciji koja pati od zatvora, potvrdilo je da je Donat Mg učinkovit u poticanju probave3.

Uz Donat Mg, naravno, nemojte zaboraviti i na važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

http://www.donatmg.eu/hr

donat mgGENERALNI SPONZOR

Dukat sponzor web

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg

PARTNERI

bht rox web90x60px
kh rox web rox dika web
jana web JanaVitamin web
VIOLETAweb Bauerfind web
VisitSA web MaliGenijalac web
valter web Sunnyland web
Ina partner web IMG-20181120-WA0047

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
dajtenamsansu web centar skenderija web
MAUBIH web BASIC web
opcina centar web opcina novi grad