NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Weleda na Sajmu u Sarajevu

Weleda

sveobuhvatna njega za nježnu i osjetljivu bebinu kožu od prvih dana pospješuje razvoj bebine kože uz pomoć najvrijednijih sastojaka iz prirode.

''U harmoniji sa čovjekom i prirodom'', slogan je iza kojeg stoji iskustvo i tradicija duga preko 90 godina, za potpuno prirodnu kozmetiku nazvanu WELEDA. Weleda je Njemačka prirodna kozmetika koja se pri izradi svojih proizvoda oslanja na moć biljaka iz organskog i biodinamičkog uzgoja. Kombinacija ekstakata bilja, finih biljnih ulja i mirisnih komponenata, čini Weleda proizvode privlačnim ali i izuzetno djelotvornim. Weleda ima širok asortiman proizvoda podijeljen u nekoliko linija; proizvodi namjenjeni kompletnoj njezi tijela i lica, proizvodi za njegu trudnica i dojilja kao i vrhunski proizvodi za djecu i bebe.

Osjetjiva koža novorođenčeta je pet puta tanja od kože odraslog čovjeka, što je čini propusnijom i podložnijom na vanjske uticaje. Upravo zato je Weleda u skladu sa babicama, doktorima i farmaceutima razvila posebnu dizajniranu liniju za njegu beba i djece od čistih biljnih ulja i ekstrakata koji garantuju prirodnu i nježnu njegu.
Sa obzirom da ovi proizvodi ne sadrže sintetičke boje, mirise, konzervanse ili materije koji bi na bilo koji način uticale na prirodne funkcije kože, preporučuje ih više od 70% babica u Njemačkoj.

Dostupno u svim bolje opremljenim i Weleda partner apotekama.

Više na: Facebook.com/Weleda.ba

Weleda na dječijem sajmu

Pozivamo vas da posjetite mirišljavu radionicu Welede, gdje se možete upoznati sa linijom proizvoda najmjenjenoj njezi beba i djece, te na svojoj koži isprobati holističke prirodne Weleda proizvode. Uz naše savjetnike saznajte razlike između prirodne i konvencionalne kozmetike. Najmlađe polaznike edukativne radionice na temu pravilne njege dječijih zuba uz interaktivan pristup gosta stomatologa očekuju i brojna iznenađenja. Zabavite se uz Weledu, podijelite sa nama dječije vizije cvijeća i bilja u obliku crteža te osvojite i posebne nagrade.

WELEDA logoSPONZOR

Becutansponzor_web.jpg

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg
centar4.jpg
NOVI_GRADweb.jpg

PARTNERI

bht CornFlips_web.jpg
signal_web.jpg

cocolino_web.jpg

dukatweb.jpg viviaweb
VIOLETAweb MaliGenijalac web
POSTA.jpg GAZPROM.jpg
rox web90x60px rox dika web
kh rox web Sunnyland web
sar.jpg vijecnicaweb.jpg

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
MAUBIH web BASIC web
centar skenderija web RAD.jpg
maskoteweb CKM.jpg